Descriere | Cant. [g] | Pret [ron] |
PIZZA COLOSEUM sos, mozzarella, salam, sunca, ciuperci, ardei |
16 | |
PIZZA MARGUERITA sos, mozzarella |
8 | |
PIZZA PROSCIUTO sos, mozzarella, sunca |
10 | |
PIZZA FUNGHI sos, mozzarella, ciuperci |
10 | |
PIZZA PROSCIUTO FUNGHI sos, mozzarella, sunca, ciuperci |
12 | |
PIZZA SALLAMI sos, mozzarella, salam |
12 | |
PIZZA TONNO sos, mozzarella, ton, ceapa |
12 | |
PIZZA QUATRO STAGIONI sos, mozzarella, salam, sunca, ciuperci, ardei gras,masline |
12 | |
PIZZA HAWAI sos, mozzarella, sunca, ananas |
13 | |
PIZZA QUATRO FORMAGGI sos, mozzarella, gorgonzola, bonconcino, parmesan, cascaval |
15 | |
PIZZA SALSICIA sos, mozzarella, carnati picant, ceapa |
11 | |
PIZZA CALZONE sos, mozzarella, sunca, ciuperci, salam |
11 | |
PIZZA VEGETALA sos, mozzarella vegetala, legume, masline, porumb |
11 | |
Mini PIZZA sos, mozzarella, sunca, ciuperci |
7.5 | |
SOS PIZZA: Dulce , picant sau iute cu ardei |
1 |
Descriere | Cant. [g] | Pret [ron] |
CARNAT DE CASA COLLOSEUM cu mustar |
110 | 5 |
OUA OCHIURI | 2 buc. | 4 |
OMLETA CU CASCAVAL | 140 | 5 |
OMLETA CU CABANOS | 140 | 5 |
OMLETA CU SUNCA | 140 | 5 |
OMLETA CU SUNCA SI CASCAVAL | 140 | 5 |
CREMWURSTI 1 pereche cu mustar |
100 | 3 |
VIRSLI 1 pereche cu mustar |
3.5 | |
MICI LA GRATAR 1 buc cu mustar |
5 | |
CASCAVAL PANE | 150 | 9 |
MAMALIGUTA cu branza si smantana |
350 | 6 |
MAMALIGUTA | 250 | 3 |
COS PAINE | meniu | 1 |
Descriere | Cant. [ml] | Pret [ron] |
SUPA DE PUI CU GALUSTE | 400 | 4,5 |
CIORBA DE BURTA | 400 | 6,5 |
CIORBA DE FASOLE cu ciolan afumat |
400 | 5,5 |
CIORBA taraneasca de VACUTA | 400 | 6,5 |
CIORBA DE PUI A LA GREC | 400 | 5,5 |
CIORBA DE LEGUME | 400 | 4 |
CIORBA DE PERISOARE | 400 | 5,5 |
SMANTANA | 0,75 g | 1,5 |
ARDEI iute | 1 | |
COS PAINE | meniu | 1 |
Descriere | Cant. [g] | Pret [ron] |
SPECIALITATEA CASEI: SNITEL COLLOSEUM |
180 | 14,5 |
CEAFA LA GRATAR | 180 | 10 |
COTLET LA GRATAR | 180 | 10 |
FRIGARUI LA GRATAR | 140 | 11 |
SNITEL PARIZIAN | 110 | 8,5 |
SNITEL PANE | 120 | 9 |
GORDON BLEU | 200 | 13,5 |
CHIFTELUTE MARINATE | 150 | 5 |
ESCALOP ZINGARA | 140 | 14 |
TOCHITURA ARDELENEASCA | 350 | 12 |
CIOLAN cu iahnie de FASOLE | 400 | 13 |
COS PAINE | meniu | 1 |
Descriere | Cant. [g] | Pret [ron] |
Specialitatea Bucatarului: KEVSKAIA - piept pui, cascaval, sunca, cartofi pai, paine cu ou |
300 | 23 |
Specialitatea Casei: PIEPT DE PUI COLLOSEUM - smantana, cartofi si ciuperci, la cuptor |
300 | 16 |
PIEPT DE PUI cu sos gorgonzola |
180 | 15 |
PIEPT DE PUI LA GRATAR | 200 | 10 |
FRIGARUI PIEPT PUI LA GRATAR | 150 | 10 |
CIOCANELE DE PUI PRAJITE | 100 | 3,5 |
SNITEL PARIZIAN PIEPT PUI | 110 | 8,5 |
SNITEL PANE | 120 | 9 |
FICATEI DE PUI | 200 | 7 |
GORDON BLEU | 200 | 14 |
PULPA DE PUI | 100 | 2,5 |
PULPE DE PUI DEZOSAT | 100 | 4,5 |
COS PAINE | meniu | 1 |